leena hämäläinen

YHTEISTYÖKUMPPANEILLE


Mukavaa, että päädyit sivuilleni! Olen freelance-kuvaaja Leena ja intohimoni on kauneuden sekä tunteiden luominen ja välittäminen kuvien kautta. 

Kuvissani näkyy erityisesti suomalaisen luonnon ainutlaatuisuus, taianomaisuus sekä kauneus. 

Olen tehnyt kuvauksia esimerkiksi Tallink Siljalle, eri lehdille sekä eri alojen pienyrittäjille. Esimerkkejä kuvaustyylistäni löydät tämän sivustoni Galleriasta sekä Instagram-tililtäni @finnishnatureimpressions. Olen myös Kirkkonummen Taideyhdistyksen jäsen.MIKÄ EROTTAA MINUT MUISTA KUVAAJISTA?

Valokuvaaminen on minulle intohimoista luomista ja hetkien kauneuden tekemistä näkyväksi. Kuvaaminen ei ole minulle vain tekninen suoritus, vaan kamerani on ennen kaikkea apuvälineeni, jonka avulla välitän ihmisille mielikuvia ja tunteita. Kuvissani näkyy vahvasti taustani akvarelli- ja pastellimaalauksen parissa.

Minulla on poikkeuksellinen taito hahmottaa tunnelmia ja kokea näkemäni sävyinä, väreinä sekä graafisina linjoina. Osaan kiteyttää näkemäni ja kokemani sävyjen ja muotojen yhdistelmiksi, jotka koskettavat ihmisiä tunnetasolla. Rakastan sitä, mitä teen ja se näkyy kuvissani.

Suuri osa valokuvaustyötäni on myös kuvien suunnittelu etukäteen. Nautin valtavasti, kun saan suunnitella jokaiselle asiakkaalle juuri häntä parhaiten palvelevat kuvat. Kun kerrot minulle tuotteestasi tai palvelustasi, jota haluat myydä, osaan kääntää nuo toiveesi asiakkaisiin vetoaviksi sävyiksi, muodoiksi ja tunnelmiksi - siis myyntiäsi edistäviksi kuviksi. Juuri tätä suunnittelua rakastan.

Erityisesti nautin, kun saan kääntää asiakkaani edustamat arvot sekä mielikuvat väreiksi, sävyiksi, muodoiksi sekä tekstuureiksi.MIHIN KUVANI SOPIVAT?

Kuvaan erityisen mielelläni asiakkaan pyynnöstä esimerkiksi tunnelmaa luovia kuvituskuvia sosiaaliseen mediaan sekä erilaisiin painotuotteisiin ja markkinointimateriaaleihin.

Markkinoinnissa tarkasti valittuihin sävyihin sekä tunnelmiin perustuvat kuvat sopivat oivallisesti puhtaasti informatiivisten kuvien rinnalle. Impressionistiset, väreihin ja muotoihin perustuvat kuvat, koskettavat ihmisiä tunnetasolla ja niiden avulla on mahdollista herättää kuluttajissa esimerkiksi terveyteen tai onnellisuuteen liittyviä mielikuvia, mitä vain!

Tarkempia asiakasryhmiäni ovat esimerkiksi matkailu- ja luontoalan yrittäjät, hyvinvointipalveluiden sekä kulttuuritapahtumien tuottajat, puutarha-alan toimijat ja taidealojen yrittäjät. Kuvaan sekä luonnossa, asiakkaan tiloissa että omassa, pienessä kotistudiossani.OLETKO ITSE TAIDEALAN EDUSTAJA?

Teen mielelläni yhteistyötä eri alojen taiteilijoiden kanssa. Erityisen kiinnostunut olen yhdistämään omaa, visuaalista osaamistani esimerkiksi musiikkiin, tanssiin, sanataiteeseen sekä teatteriin ja valaisutaiteeseen.

Haaveissani on erityisesti moniaistillisen tilataide-elämyksen toteuttaminen, jossa yhdistyisivät taidekuvani, niihin sopiva musiikki, tunnelmaa luovat värivalot varjoineen sekä koskettamaan kutsuvat pinnat.

Jos olet kiinnostunut mahdollisesta yhteistyöstä kanssani, kuulen mielelläni ideasi - monialaisena yhteistyönä on mahdollista toteuttaa upeita projekteja!KUULEN MIELELLÄNI MYÖS SINUN TOIVEESI JA IDEASI!

Jos kuvaustyylini koskettaa ja mietit, sopisivatko kuvani sinun tarpeisiisi, ota yhteyttä (leenaelinan@gmail.com), niin mietitään asiaa ja suunnitellaan yhdessä, voinko olla avuksi juuri sinulle. Kysyä kannattaa aina!