YHTEISTYÖKUMPPANEILLE


Luonto rauhoittaa, elvyttää ja rentouttaa. Hahmotan itse luonnon tunnelmat sävyinä, väreinä ja graafisina linjoina. Intohimoni on luoda tuo hetkien ainutlaatuinen, koskettava kauneus ja elvyttävä, stressiä poistava vaikutus näkyväksi myös sinulle.

Kuvaustyylini poikkeaa vahvasti perinteisistä, dokumentaarisista luontokuvista. Avainsanoja valokuvissani ovat sävyt, muodot sekä tunteet ja maalauksellisuus.  

Olen tehnyt kuvauksia esimerkiksi Tallink Siljalle, eri lehdille sekä eri alojen pienyrittäjille. Esimerkkejä kuvaustyylistäni löydät tämän sivustoni etusivulta sekä Instagram-tililtäni @leenahml. Olen myös Kirkkonummen Taideyhdistyksen jäsen.
OLETKO ITSE TAIDEALAN EDUSTAJA?

Teen mielelläni yhteistyötä eri alojen ammattilaisten kanssa. Erityisen kiinnostunut olen yhdistämään omaa, visuaalista osaamistani esimerkiksi musiikkiin, tanssiin, sanataiteeseen sekä teatteriin ja valaisutaiteeseen.

Haaveissani on erityisesti moniaistillisen tilataide-elämyksen toteuttaminen, jossa yhdistyisivät taidekuvani, niihin sopiva musiikki, tunnelmaa luovat värivalot varjoineen sekä koskettamaan kutsuvat pinnat.

Jos olet kiinnostunut mahdollisesta yhteistyöstä kanssani, kuulen mielelläni ideasi - monialaisena yhteistyönä on mahdollista toteuttaa upeita projekteja! Laita sähköpostia leenaelinan@gmail.com, niin suunnitellaan yhdessä lisää!