Ajankohtaista

MENNEET TAPAHTUMAT


SUOMI 100, SUOMEN LUONNON PÄIVÄ 26.8. SEKÄ KIRKKONUMMI-PÄIVÄT 25.-27-8. 2017


Osallistun Suomen juhlavuoteen sekä ainutlaatuisen luontomme juhlintaan kuvaesitykselläni "100 sävyä - satumainen Suomen luonto". Esitykseni on valittu mukaan viralliseen Suomi100-ohjelmaan.

Kyseessä on moniaistillinen taide-elämys, jossa yhteisen, 100-vuotiaan, arvokkaan ja monimuotoisen luontomme kauneus tulee esiin impressionistisen luontokuvauksen sekä musiikin keinoin. 

Esitys on avoinna yleisölle livenä osana Suomen luonnon päivää sekä Kirkkonummi-päiviä 26.8.2017 osoitteessa Impivaarantie 3, 02880 Veikkola (Veikkolan Punainen Tupa). Tämän lisäksi esitys tulee kaikkien saataville verkkosivuilleni saman päivän ajaksi, jolloin tapahtumasta pääsevät osalliseksi myös esimerkiksi henkilöt, joille luonnossa liikkuminen ei ole mahdollista. 

Esityksen taustalla on kehittämäni Minun metsäni - tunne ja tunnelmoi! -menetelmä, jonka avulla luontomme sävyt, muodot, tekstuurit ja pinnat sekä äänet saavat näkyvän muodon valokuvataiteen keinoin. Menetelmä pohjautuu luonnon rauhoittavaan vaikutukseen sekä ajatukseen siitä, että luontomme kauneudesta saa ja osaa nauttia aivan jokainen - jokaisen kokemus luonnosta on yhtä ainutlaatuinen ja arvokas. (Samaa menetelmää käytän esimerkiksi luovan valokuvauksen kursseillani.)

Esitykseni tavoitteena on herättää mahdollisimman moni huomaamaan arvokkaan ja monimuotoisen, 100-vuotiaan luontomme kauneus sekä mahdollistaa tämän elämyksen kokeminen perinteisestä poikkeavalla tavalla. Esityksessäni suomalainen luontokokemus muuntuu koskettaviksi sävyiksi, muodoiksi sekä valon ja varjon leikiksi.